EVENTS

Door de jaren heen hebben we een prachtig concept ontwikkeld, om tegen niet al te hoge kosten een feest te organiseren in uw woonkamer.

House kamer party

view full

Door compact te werken maar niet te sparen op kwaliteit kunt u nu uw feest thuis vieren.

Het voordeel is u hoeft geen dure zaal te huren en vrienden / kennissen kunnen lekker met u thuis uw feest vieren hoe u dat wilt. We werken met een geluid set welke heel gericht de muziek in u huiskamer brengt zodat er geen overlast ontstaat voor de buurt, toch is het wel altijd verstandig uw buren even in te lichten. Vooraf komen we u een keer bezoeken om een en ander soort te nemen.

Social Media Mega Dance Event

Door de komst van Social Media heeft Eljayf events een show opgebouwd rond dit thema met de onderstaande specifieke opties en gadgets.

Social Media Event

Dit is een Mega Dance Party welke in het teken staat van Social Media, met diverse Hightech oplossingen.

Tijdens deze shows wordt er actief met 2 live camera’s gewerkt welke gemixt zullen worden met VJ- beelden / Twitter / Facebook en muziek clipjes.
Deze beeld mix zal via LIVE STREAM uitgezonden worden via internet, zodat de thuisblijvers mee kunnen kijken.

Tevens zal een volgende laptop in verbinding staan met twitter (@ABCD (uw bedrijf account)) en facebook (kan ook uw bedrijfs accounts zijn) om daar ook live berichten heen te sturen en ook deze beelden te verwerken op de beeldmix zoals boven beschreven. Hierdoor kan er interactie ontstaan met publiek en thuisblijvers en DJ / VJ

Ook zal er een eigen privé netwerk worden gemaakt welke toegankelijk is voor de Iphone / Ipods / androids / tablets. Via dit netwerk kan het publiek DIREKT op DJ laptop verzoekjes aan vragen of stemmen op een nummer. Voorwaarde is wel dat de telefoon gebruiker de App Remote For Itunes (Iphone/Ipad/Ipod) of soortgelijke app heeft geïnstalleerd op zijn mobiel device. (Naam netwerk kan bedrijfs naam zijn)

Op podium zullen 2 grote schermen worden opgesteld die door middel van 2 beamers het gelijke signaal uitsturen als naar de Live Stream op internet. Publiek kan dus ook heerlijk meekijken naar wat er gebeurt in de zaal en genieten van de video clipjes.
Er zal gewerkt worden met dubbele booth’s (4 meter) om het geheel te kunnen bedienen (Dj booth en Vj booth)

Verder is de lichtshow iets aangepast, er zal meer lasers aanwezig zijn om het geheel een nog meer High-Tech gehalte te geven.

Wedding Drive in Show

Wedding drive in Show Eljayf Events is speciaal samengesteld voor bruiloften. Deze heeft een romantische sfeervolle aankleding. Daarnaast bezitten wij een repertoire waar geen band tegen op kan U bent dus verzekerd van muziek naar U smaak. Want het is Uw bruiloft, echt alles is mogelijk!

Het is uw dag, vandaar ook een persoonlijke aanpak van iedere bruiloft. Voorafgaand aan het feest vindt altijd een persoonlijk gesprek plaats waarin alle wensen worden besproken.

Door onze jarenlange uitgebreide ervaring in het verzorgen van bruiloften weten wij precies wat nodig is om van deze dag de mooiste dag van jullie leven te maken!

Wedding Drive Show

Sfeervolle, professionele en netjes afgewerkte shows.

Wedding drive in zijn sfeervolle en romantische vormgegeven shows en netjes afgewerkt. De leuke extra's zoals ons “JUST MARRIED, WE LOVE YOU” meubel en een led-sterrenhemel als achtergrond zijn bij ons allemaal standaard!

Naast het verzorgen van uw bruiloft met live DJ kunnen wij ook voor u een video registratie verzorgen. Vaak wordt van de dag zelf veel gefilmd en foto’s gemaakt, echter als de feestavond begint wordt dit vergeten omdat men dan het feest viert. Als extra optie kunnen we uw feestavond vast leggen op dvd. Dit houd in dat tijdens het feest live gefilmd wordt door 1 of 2 camera mensen, en na afloop een DVD registratie gemonteerd wordt, van ongeveer een half uur. Deze dvd wordt dan na een week of 3 in overleg met bruidspaar opgeleverd.

Thema feesten

Ook kunnen we uw thema feest verzorgen hier zijn vele mogelijkheden te bedenken, niets is ons te gek.

Het is UW feest

Heeft U nog speciale wensen dan kunt U natuurlijk altijd CONTACT MET ONS OPNEMEN
Zo kunnen wij bijvoorbeeld jullie feest verzorgen samen met een zanger, de dansvloer omtoveren tot een verlichte dansvloer, een truss carre plaatsen in de zaal met verlichting, een foto/video show verzorgen, waarbij foto en video beelden worden geprojecteerd op grootbeeld plasma of beamer schermen.

Echt alles is mogelijk bij de Eljayf Events !

Action

Doe mee en win!

Schrijf je nu in bij EljayF Nieuwsbrief!

Maak kans op een persoonlijke House Kamer / Tuinfeest drive-in met DJ.

Stuur je originele mail naar:

Info@eljayf-events.com