About Eljayf Events

view full

Eljayf Events is opgericht door DJ Eljay (Lammert Jager)

Hij begon op 14 jarige leeftijd al te draaien en is sindsdien niet meer achter de DJ booth weg te denken. Door zijn brede ervaring met een diversiteit aan party’s en feesten kan hij u terzijde staan met het plannen van uw Feest of Party.

Dj Eljay heeft reeds met grote namen op het podium gestaan: Koningin Beatrix, Do, Rene Froger, Mental Theo, Frans Duijts, Frans Bauer, 3J’s, Monique Smit, Adam Curry, Ferry Maat, Peter Holland, Maywood, Vato Gonzalez noem maar op.

Dankzij brede ervaring in de muziek scene en de juiste contacten, kan Eljayf (f=feesten) U helpen met de muzikale invulling van uw feest op welke schaal dan ook.

Lichtshows, muziek, en geluid installaties...

Muziek en light

EljayF events verzorgt voor U in eigen beheer: lichtshows, muziek, en geluid installaties, daarnaast door nauwe samenwerking met andere collega bedrijven kunnen we een totaal oplossing bieden. Dus van A tot Z uw feest tot in de puntjes verzorgt.

Eljayf Events heeft als weinige ook voor de particuliere markt een nieuw concept ontwikkelt: The House Kamer Party.

En exclusief voor grote events heeft Eljayf Social Media Events ontwikkelt, een mega dance party (muziek in overleg) met beeld, geluid, livestream via internet (voor de thuisblijvers) Facebook en Twitter met live chat met de DJ en remote verzoekjes aanvragen via telefoon rechtstreeks op de DJ booth. Voor uitleg KLIK HIER

Tevens kunt u bij ons ook alleen losse apparatuur huren met advies om uw eigen feest te maken.

Action

Doe mee en win!

Schrijf je nu in bij EljayF Nieuwsbrief!

Maak kans op een persoonlijke House

Stuur je originele mail naar:

Info@eljayf-events.com